Tiktok Videosu Nasıl Keşfete Düşer

Son günlerde popülerliğini iyice arttırarak devam eden TikTok , tüm sosyal mecraları geride bırakmayı başardı. Gün geçtik kullanıcı sayısı katlanarak devam eden Tiktok nedir ve nasıl keşfete düşülür gelin yakından bakalım.

TikTok nedir?

Kişilerin özgün içerik üretip yayınladığı kısa videoların popüler olduğu yeni platformun adı TikTok. Kişiler burada fenomen olmaya ya da adını duyurmaya çalışıyor. Son zamanlarda televizyon ünlülerini de görmeye başladığımız bu platform gün geçtikçe daha da büyüyor. Herkesin video paylaşabildiği bu platformda keşfet sekmesi oldukça popüler. Herhangi bir kullanıcıyı takip etmenize gerek kalmadan size özel sunulan içerikler arasında hızlıca dolaşabiliyor ve popüler olan içerikleri izleme fırsatını yakalıyorsunuz. Fakat bu uygulamada keşfete düşmenin en önemli nedenlerinden birisi de uygulamayı çok aktif bir şekilde kullanmaktır. Peki keşfete daha hızlı nasıl düşersiniz gelin biraz daha yakından bakalım.

Tiktok Videosu Nasıl Keşfete Düşer

Tiktok sosyal mecralar arasında şu an en popülerleri arasına girerek Instagram ve Twitter’ı geride bırakmış durumda. Peki siz de bu popüler olan mecrada videolarınızı ve içeriklerinizi nasıl ön plana çıkaracaksınız ? Şimdi size vereceğimiz küçük detaylar ve ipuçları ile video izlenmelerinizi ve beğenilerinizi çok kolay bir şekilde arttırabileceksiniz. Peki Tiktok Videosu Nasıl Keşfete Düşer

Tiktok kullanıcılarının daha önce ki izlediği ve etkileşim kurduğu videolara benzer videolar karşılarına çıkarıyor. Ve bu algoritma ile kişinin hoşuna giden içerikleri daha fazla öne sürerek kişinin uygulama içerisinde daha fazla vakit geçirmesini sağlıyor. Tiktok her kullanıcının videosunu izleyicilere sunar fakat bunu videonun kalitesi , etiketler ve video akış geçmişine göre değerlendirerek daha fazla kitleye ulaştırmayı hedefler.

Keşfete daha hızlı ve kolay düşebilmek için sizlere burada bir kaç ip ucu hazırladık.

  • Videolarınızın kalitesine önem verin. Keşfete düşen içeriklerin %95’i artık çok kaliteli bir şekilde çekilmiş videolar ile dolu.Yani aslında bir nevi videonun görüntü kalitesine göre Tiktok size bir puan veriyor ve keşfete sunuyor.
  • İçeriklerinizi düzenli yüklemelisiniz ve içerik modeliniz sürdürülebilir olmalı.
  • Popüler şarkılar ve dublajlar keşfete çıkma şansınızı arttırır. Böylelikle profilinize daha çok insan çekebilirsiniz.
  • Videoların altına etiket kullanırken Tiktok’da güncel olan etiketleri kullanmaya özen gösterin
  • Popüler hesaplarda ki videolar ile duet yaparak video çekin ve yayınlayın.

Bu adımları uygulamanız size takipçi ve beğeni getirecektir. Daha hızlı bir şekilde Tiktok’da yükselme fırsatını yakalayacaksınız.