Instagram Hesabım Kapatıldı Çözümü 2021

Instagram Kapatılan Hesap ve Kurtarma
 

Instagram hesabınıza yeniden giriş yapmak istediğinizde "hesabınız kapatıldı" uyarısı almak tam bir kabus. "Hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için kapatıldı" yazısı hesabınızın kalıcı olarak kapatıldığını gösterir ve bunun için tek bir şansınız kalır. Ne yazık ki bu durum Instagram politikaları nedeniyle uygulanmaktadır ve bazen mağduriyetler yaşanmaktadır.

Hesabınızın kapatılmasının başlıca nedenleri:

  • Sahte veya Taklit Hesap

  • Küfür, Argo, Terörizm v.b paylaşımlar

  • Söz konusu durumlar tespit edildiğinde Instagram hesabınızı kapatır.

NOT: Bu konu "taklitten kapanan hesap" ve "teliften kapanan hesap" dışındaki kapanmaları içerir yani "koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır" uyarısı alanlar bu makaledeki adımları izlesin. Taklitten kapanan hesaplar için özel çalışma yapılması gerekmektedir. İletişime geçebilirsiniz.

 

Instagram Hesabını Geri Almak İçin Ne Yapılmalı?

 

Hesaba giriş yapmaya çalıştığınızda aşağıdaki gibi instagram hesabı kapatıldı ekranı çıkar.

Karışınıza çıkan ekran bu şekildedir:

ADIM ADIM INSTAGRAM HESAP AÇMA NASIL YAPILIR?

Burada "itiraz" bölümü bulunur. İtiraz bölümünü doldurmadan önce dikkat etmeniz gerekenler:
 

  • Ad, soyad ve diğer istenen bilgiler doğru girilmeli
  • İtiraz formunda yazdığınız e-mail adresi, kapatılan hesabınızın e-mail adresiyle aynı olmalıdır.
  • Eğer bir işletmeyseniz, işletmenizin kuruluş ve diğer belgelerini mutlaka "ek olarak" gönderin.


 

İtiraz formunu sadece "1 kez" doldurun. Ard arda "acaba form gitti mi" diye düşünüp tekrar göndermeyin. İnceleme ve geri dönüş süresini uzatabilirsiniz.

 

Instagram Hesap Açma Taktikler ve Öneriler

 

İnternette "instagram hesabınızı açıyoruz" başlığı adı altında ücret isteyenlere itibar etmeyin, hesabın açılması için "tek geçerli yöntem" itiraz formu doldurmak.

Yeni bir hesapsanız hesabınızın kapatılmasına çok da üzülmeyin ve hemen başka bir hesapla yola koyulun. Bu durumda "itibarlı bir instagram hesabı" satın almanızı öneririm. Söz konusu hesabın ismini değiştirerek kullanmaya devam edin. Önemli olan organik bir miktar takipçisi olması.

Koşulları ihlal ettiği gerekçesiyle kapatılan instagram hesabını açmak için bazı ipuçları var. Bu ipuçlarını dikkatlice okuyarak uygulayabilirsiniz.

***2.form doldurma şekli ve itiraz şekli: https://help.instagram.com/contact/396169787183059?helpref=page_content adresinden yapılmaktadır ama üstteki adımı uyguladıysanız bu adrese girmeyin şimdilik, ayrıca bu formu doldururken VPN uygulama kullanmanızı, uygulamada ülke olarak "Almanya "İngiltere" gibi ülkeleri seçmenizi öneriyoruz. Uygulama olarak ise VPN Inf kullanabilirsiniz.***

***3.form doldurma şekli ve itiraz şekli: https://help.instagram.com/contact/606967319425038 ***

***Farklı bir yöntem olarak Iphone kullanıcıları instagram++ programını indirir. Ardından sideload .cc sitesinden instagram++ uygulamasını indirir ve devam eden adımları uygular. Buradan indirilen uygulama ile bazı kişilerin hesaplarına erişebildiği görülmüştür. Son çare denenmelidir.**

Son olarak yine tekrar etmekte yarar var, taklitten ve teliften kapatılan instagram hesapları için bu formları boşuna denemeyin malesef bu şekilde kapanan hesapların geri gelmesi çok zor.